İletişim: 545 363 71 07
İletişim: 545 363 71 07
İletişim: 545 363 71 07
VİSCO YASTIK KULLANMAK İÇİN ÜÇ SEBEP !

VİSCO YASTIK KULLANMAK İÇİN ÜÇ SEBEP !

Vücut ısısına ve ağırlığına tepki vererek şeklini alan ve basıncı eşit olarak dağıtan bu yastıklar,bu özellikleri sayesinde,çeşitli avantajlar sunar.Konfor ve destek açısından yüksek beklentilere sahip kişiler için mükemmel bir seçenektir.Gelin birlikte Visco yastık kullanmanız için üç sebebi inceleyelim !

1. KONFORUNUZU EKSİK ETMEZ.

Uyumaya hazırlanırken,veya uyku esnasında hepimiz yastıklarımızla duygusal bağ oluştururuz.Gün boyu yatağımıza uzanmayı ve o rahat yastığımıza başımı koymayı hayal ederiz değil mi ? İşte bu yastıklar yatış stilinizi ezberlerler ve vücudunuzu uygun bir pozisyonda tutmanıza yardımcı olurlar.Normal yastıklara siz uyum sağlarsınız ancak visco yastıklar size uyum sağlarlar.

2.TÜM YATIŞ POZİSYONLARINA EŞLİK EDER. 

İster yan yatış,ister yüz üstü ve isterse sırt üstü..Yatış pozisyonunuz hiç farketmez ve her yatış pozisyonunuza uygun seçenek sunar.Örneğin diğer yastıklar konforsuz ve yüksek oldukları için başınızı biraz yüksekte tutar ve baş boyun burun nefes kavramını ortadan kaldırarak rahatsızlık verip horlamanıza sebep olurlar.Bunun gibi hamilelerin,en çok tercih ettiği diz arası yastığıyla basıncı azaltmaya ve uyku sırasında rahatlık sağlamaya yardımcı olur.Genellikle, yan yatarken dizlerin arasına yerleştirilir ve bu sayede bel, kalça ve dizler üzerindeki stresi azaltır.

3.UYGUN FİYATA EŞSİZ KONFOR.

Rahat ve kaliteli uykunun fazla soft ürünlerle olabileceği sanılan ve o ürünler sanıldığı kadar konfor vermez aksine aşırı yumuşak oluşlarıyla boyun,baş omurga dengesini koruyamaz ve ağrılara,yataktan yorgun ayrılmaya ve rahatsızlıklara sebebiyet verebilir. Buna istinaden,rahat ve konforlu uyku için tercih edeceğiniz visco yastık uygun fiyatlı oluşu ve eşsiz konforuyla şüphesiz seçeneğimiz oluyor..